Trouwlocatieroute April

Datum

Afgelopen zondag was het dan zo ver. De eerste open top trouwlocatie route stond gepland voor deze dag én hier zouden wij ook aan deelnemen. Niet als locatie natuurlijk, want dat zijn wij niet maar wij waren aanwezig bij Brouwerskolkje Exclusief in Overveen met een aantal van onze producten.

De entree was mooi aangekleed met een ballonnenboog van het Amsterdams Ballonnen bedrijf. Helemaal in kleur van het thema blauw. Daarna werden de aankomende bruidsparen verwelkomt middels een welkomstbord van Hippe Printjes. Uiteraard ook helemaal in stijl en passend bij het thema. Vervolgens werden de aankomende bruidsparen rondgeleid door Kiki van Briljant Wedding op de locatie zelf. Kiki heeft deze dag georganiseerd. Zij heeft ook de ceremonie opstelling buiten en een dineropstelling binnen gestyled. Je kunt haar benaderen om o.a. je bruiloft te plannen en/of te stylen. Bloemenhof heeft de bloemen voor deze dag geleverd om een goed beeld te geven van een mogelijke fleurige aankleding voor de grote dag. En daarnaast waren ook de leveranciers aanwezig die hier aan hebben meegewerkt en ingeschakeld kunnen worden voor jullie grote dag!

 

Een impressie van onze mogelijkheden

Hippe Printjes was daarom natuurlijk ook aanwezig. Wij hadden een kleine stand en dus een aantal producten meegenomen welke toepasselijk zijn voor een bruiloft. Op de dinertafel is gebruik gemaakt van gepersonaliseerde houten servetringen. Een mooi natuurlijk product met een persoonlijk tintje. Buiten bij aankomst stond ons welkomstbord en hingen diverse wegwijzers, beide in stijl van het thema. Daarnaast hadden wij een alternatief gastenboek mee en wel een houten puzzel in de vorm van een hart. Ook hadden we een aantal bedankjes bij ons, bijzonder drukwerk, een gepersonaliseerd ringendoosje, een hele toffe enveloppendoos in de vorm van een Amerikaanse brievenbus en een aantal foto’s op o.a. hout, forex en dibond. Uiteraard mochten ook de ‘happy tears’ zakjes niet ontbreken voor degenen die een traantje weg moeten pinken op jullie trouwdag. En als klap op de vuurpijl hadden we ook nog een heel tof welkomstbord van transparant acryl met witprint bij ons, wat één van onze favorieten is. Hopelijk was dit genoeg om een goede indruk te geven van onze mogelijkheden.

 

Andere leveranciers

Naast ons stond Asha van Happy Pie met een prachtige naked cake, een aantal cupcakes en meer lekkere zoetigheden. Je kunt hier niet alleen terecht voor je bruidstaart, maar ook voor bijvoorbeeld een sweet table. Het zag er prachtig uit en smaakte naar meer…

Marieke van Paper Peacock is ook de hele dag aanwezig geweest. Zij heeft alle mooie foto’s geschoten die je o.a. in onze blog ziet. 

Daarnaast was ook een grafisch ontwerper aanwezig welke o.a. de menukaart heeft ontworpen, een kapper / barbier en een dame met een prachtig fotoboek van haar eigen bruiloft bij Brouwerskolkje om zo nog meer aan te kunnen geven wat er allemaal mogelijk is op deze prachtige locatie in het bos.

Een mooie dag
Het was al met al een zéér geslaagde dag. We hebben fantastische mensen ontmoet en hopelijk alle toffe bruidsparen kunnen inspireren voor hun mooiste dag. Omdat wij veel maatwerk leveren was het helaas onmogelijk om alles ten toon te stellen, maar ik denk dat wij een goed beeld hebben gegeven van onze mogelijkheden en kijken graag uit naar alle nieuwe contacten en opdrachten.
Ben je helaas niet in de gelegenheid geweest om deel te nemen aan de open trouwlocatie route? Op zondag 26 juni, zondag 25 september en zondag 20 november 2022 staan de volgende edities gepland. Meer informatie hierover kun je vinden op https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/.
 

Foto credits: Paper Peacoc

LiefsJessica