Trouwlocatieroute Juni

Datum

Het was weer een zéér geslaagde dag afgelopen zondag. De tweede editie van de open trouwlocatieroute van 2022. Wij waren opnieuw aanwezig bij het intieme Brouwerskolkje in Overveen

Kiki van Briljant Wedding heeft ons wederom gevraagd om decoratie aan te leveren voor de open top trouwlocatieroute bij Brouwerskolkje. Dit fantastische initiatief om aanstaande bruidsparen een echt goed idee te geven van de opstellingen voor hun bruiloft. Zo kunnen zij bij diverse locaties door heel Nederland zien wat er allemaal mogelijk is. Zo is er veelal een ceremonie opstelling te zien, een opstelling voor het diner en eventueel ook het feest. Wij verzorgen hierbij de aankleding van de locatie wat dit keer bestond uit een hele toffe set welkomstborden, wegwijzers en de menukaarten.

Uiteraard waren wij de hele dag aanwezig om onze producten en diensten te promoten. Zo hadden wij een kleine selectie aan toffe producten bij ons waaronder nog een aantal welkomstborden, onze te gekke enveloppendoos in de vorm van een Amerikaanse brievenbus. Daarnaast hadden we ook een ringendoosje bij ons, gepersonaliseerde kledinghangers, bijzonder drukwerk en uiteraard wat bedankjes. Het was echt een hele leuke dag. We hebben ontzettend veel aanstaande bruidsparen mogen verwelkomen en we hebben ook weer hele leuke nieuwe leveranciers ontmoet. Zo was ook Wolkebloem aanwezig die de mooiste droogbloemen leveren om alles helemaal af te maken. Ook was Trouwen met Maureen aanwezig, samen met Benjamin Kraaijeveld welke hun muzikale noot drukten op deze prachtige zonnige dag.

Het was al met al weer een hele leuke ervaring waarbij we mooie mensen hebben ontmoet. We verheugen ons nu al op de volgende editie.

Meer informatie over de open top trouwlocatieroute vind je hier: https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/ 

LiefsJessica