Styled Shoot

Datum

Onlangs hebben Mirjam van The Love Reporter en Michelle van By Michelle Photography een styled shoot georganiseerd waar wij aan deel mochten nemen. Wat een eer en hoe tof! De foto's spreken voor zich...

Wat een waanzinnige shoot was dit! Alles was perfect geregeld, van de locatie tot aan alle producten en diensten. En man, wat een plaatjes heeft het opgeleverd. Eén ding is zeker, dit was zéér geslaagd!

Het thema van de shoot was Áutumn Love en de kleuren vanzelfsprekend lekker warm. Precies waar ik van hou! Mirjam en Michelle hebben een fantastisch team van professionals samengesteld wat onderstaande plaatjes heeft opgeleverd. Als je al getrouwd bent dan zou je het toch zo nog eens overnieuw willen doen? En mocht je nog niet getrouwd zijn…. dan is dit wellicht precies de inspiratie die je zoekt!

Vanuit Hippe Printjes hebben wij o.a. een welkomstbord geleverd, de wedding stationery bestaande uit een save the date, uitnodiging, detailkaart, gelofteboekjes, enveloppen met inlay, de menukaarten, naamkaartjes en daarnaast ook een leuk decoratiebordje voor bij de Sweet Table, wat overigens één van onze best verkochte producten op het moment is en dat snap ik wel!

Deze onwijs toffe shoot is een samenwerking van:

Planning en Organisatie:
@by.michellephotography & @thelovereporter
Locatie: Broerekerk
Stationary: @hippeprintjes
Bruidspaar: @talitha_rebecca94 & siinagl
Droogbloemen: @het_droogbloemen_boetje
Bloemist: @dbbloemenenstyling
Weddingplanner: @save.the.date.weddings
Muah: @mjshaarenvisagie
Trouwjurk en trouwpak: @theonebridal_nl
Trouwringen: @rozenhof_trouwringen
Babs: @detrouwvinoloog
Taart: @michaendianas
Sweet table: @lils.pastry
Videografie: @silkweddingfilms
Fotografie: 
@by.michellephotography & @thelovereporter

 

LiefsJessica