Styled Shoot Stationery

Datum

Onlangs heeft Myrthe van Your Moments Photography een workshop georganiseerd voor fotograven. Ik mocht de stationery voor deze te gekke shoot leveren...

Myrthe van Your Moments Photography benaderde mij voor het leveren van stationery voor een workshop van een te gekke styled shoot. En natuurlijk kon ik daar geen nee tegen zeggen!

Myrthe en ik hebben regelmatig contact en het samenwerken met haar is zo fijn. Goede en duidelijke communicatie zijn de key en dat werkt gewoon echt heel fijn. Het leuke van meedoen aan een styled shoot is dat je echt je creativiteit kwijt kunt en je hele leuke nieuwe leveranciers leert kennen. Zo ontstaan ook de leukste samenwerkingen en te gekke resultaten. 

Na afloop van zo’n styled shoot ontvangen alle leveranciers alle prachtige foto’s welke je vervolgens mag gebruiken op je website, socials etc. Ik kan die natuurlijk heel goed gebruiken om alle toekomstige bruidsparen een idee te geven van onze mogelijkheden qua drukwerk voor o.a. bruiloften.

Wellicht had je het al gezien, maar waarschijnlijk nog niet want je vind er eigenlijk nog niet zoveel van in onze webshop, is dat wij ook veel drukwerk leveren. Van de save the date tot aan de bedankkaart en alles daar tussenin. Je kunt dus zeker ook terecht bij ons voor bijvoorbeeld tafelkaarten, naamkaarten, menu’s en natuurlijk de trouwkaart zelf.

Drukwerk bij Hippe Printjes

Naast alle standaard drukwerk valt er eigenlijk nog veel meer onder het woord ‘stationery’. Zo kun je eigenlijk alles wat gepersonaliseerd en bedrukt moet worden hier onder kwijt zoals ook de welkomstborden, andere decoratieborden voor bijvoorbeeld de sweet table, het gastenboek en/of de photobooth. Wij maken alles geheel in één stijl welke precies bij jullie wensen aansluit. Hoe tof is dat? En nog makkelijk ook natuurlijk want je kunt voor bijna alles terecht op één adres; Hippe Printjes.

Maar nu weer even terug naar de styled shoot. Het moodboard van deze shoot was luxe en classy. De kleuren wit, groen en grijstinten voerden de boventoon en ik heb daar iets moois voor ontworpen. Iets héél anders dan wat we normaal ontwerpen en leveren, maar ik vind het zelf toch wel erg geslaagd. 

Zie onderstaand een kleine selectie van de toffe foto’s die ik heb ontvangen van deze te gekke styled shoot.

Deelnemende leveranciers:
Workshop: @love_yourmoments
Locatie: @anafora_utrecht
Bloemen: @echtrenatebijzonderbloemwerk
Stationery: @hippeprintjes
Sieraden: @hestervonknoordegraaf
Trouwambtenaar: @wedding_and_dreams
Muah: @inge.efc
Trouwjurk: @hartenvrouwbruidsmode
Koppel: @marloukbouman
Taart: @cakequeen_agnes

 

LiefsJessica