Moroccan Boho Shoot

Datum

Of je nog even op korte termijn een Moroccan boho stijl welkomstbord kunt leveren voor een styled shoot. Maar natuurlijk Michele!

En wat is dan heel last minute om een Moroccan boho stijl welkomstbord voor deze styled shoot te leveren hoor ik je denken… Nou dat was ongeveer een weekje voor de shoot plaats zou vinden.  En daarnaast stond ik ook nog eens op het punt om bijna te vertrekken naar Scandinavië om van een welverdiende vakantie te gaan genieten. Maar… zoals al aangegeven kon ik natuurlijk echt geen nee zeggen en is het het resultaat echt fantastisch al zeg ik het zelf!

Vervolgens kon ik natuurlijk vanwege onze vakantie zelf niet bij de styled shoot aanwezig zijn en wat heb ik gemist zeg! Achteraf heb ik uiteraard de hele toffe foto’s ontvangen en wat een sfeertje was er jongens en meiden, niet normaal. Lekker alternatief, heerlijke en fantastische mensen. En de plaatjes zijn natuurlijk ook echt fantastisch. Ik ben nog steeds echt helemaal ondersteboven van het eindresultaat en ben dan ook zéér vereerd dat ik hier aan heb mee mogen werken en ik ben benaderd om een welkomstbord te leveren in Moroccan boho stijl.

Ook zijn jullie natuurlijk ook ontzettend benieuwd naar al die mooie plaatjes, kan ik mij zo voorstellen. Helaas kan ik ze echt niet allemaal posten, maar heb ik een kleine selectie uitgezocht welke je hieronder vind.

En natuurlijk was ik zeker niet de enige leverancier die aan deze te gekke shoot mee heeft gewerkt, maar zijn er nog heel veel andere toffe leveranciers. Stuk voor stuk hebben zij zichzelf ingespannen voor een onwijs resultaat. En mocht je op zoek zijn naar één van deze te gekke leveranciers voor bijvoorbeeld bloemen, decoratie, een weddingplanner, fotograaf of iets anders tofs… ik kan ze allemaal aanraden!

Ten slotte zal ik dan ook al die te gekke leveranciers hieronder vermelden. Je vind ze hieronder.

Organisatie/ concept: @charlieyadaphotography

Fotograaf: @valentinabrentersphotography (edit by @charlieyadaphotography)
Weddingplanner: @natureweddings.nl
Stylist & stylingproducten: @bohemianweddings.nl
Videograaf: @sterlynl
Trouwjurken: @debruidszaak
Heren pakken: @officialibrahimtosun
Boots en sloffen: @boeties.nl
Heren schoenen: @mascolori
Duurzame bloemenverhuur: @bloemenservicenederland
Sieraden Minouche en Rûne: @minouche_en_rune
Trouwvervoer: @vwphotobooth
MUAH Esmiralda: @esmiralda.de.waal
MUAH Inge: @inge.efc
Bruidsjasjes en kimono’s: @aim_your_wedding
Stylingproducten: @instylestyling
Taarten: @the.wild.flour.bakery
Stationery: @itsagreatday.nl
Welkomstbord: @hippeprintjes
Ringendoosje: @weddingmusthave
Babs Milou: @liefde.en.lou
Babs Chandra: @speechinstyle.nl
Locatie: @inspiratie_locatie_keur16
Henna artiest: @mehndibymanisha
Kaftan en Arabische sieraden: @shopmondedereve
Nagelstyliste: @nagelstylistealisha
Kledingstylist: @mink.man.dy
Bruid Annemieke: @annemiekesstories
Bruid Alisha: @alishavdvlist
Bruidegom Ino: @inobeaumont
Bruid Hasiba: @precioussmomentsss
Bruidegom Oman: @omansiddique

En nu dan tijd voor een kleine selectie van al het tofs…!

LiefsJessica

Styled Shoot Autumn Love - menukaart

VAKANTIESLUITING

Vanaf vrijdag 6 oktober tot en met zondag 29 oktober zijn wij gesloten. In deze periode worden er geen bestellingen afgehandeld en/of verstuurd. Heb je voor onze vakantie nog iets nodig maar twijfel je of dit op tijd klaar is? Neem dan vooraf contact op om te informeren naar de levertijd.

Vanaf maandag 30 oktober zijn wij je graag weer van dienst en worden alle aanvragen, e-mails en bestellingen weer afgehandeld.