Jullie mooiste dag

Datum

Hebben jullie plannen om te gaan trouwen? Dan is dit dé blog voor jullie! Wij vertellen je graag wat wij zoal voor jullie kunnen betekenen met o.a. bijzonder drukwerk en diverse decoratie.

In mijn webshop vind je slechts een klein assortiment voor alles wat ik voor jullie mooiste dag kan verzorgen. Je vind hier al standaard een welkomstbord, tafelnummers en nog een aantal producten. Maar ik kan nog veel meer en daarnaast lever ik heel graag maatwerk producten.

Zo kun je bij mij terecht voor o.a.
– welkomstborden in allerlei kleuren, maten en vormen
– al het drukwerk zoals save the dates en de uitnodigingen
– tafelnummers
– stoelbordjes Mr & Mrs en andere ontwerpen
– enveloppendozen
– bedankjes
– happy tears zakdoekjes
– stickers om zelf te plakken
– en nog veel meer

Maatwerk of complete pakketten. Het kan allemaal.

Omdat ik graag ‘out of the box’ denk en veelal zelf in huis produceer is eigenlijk bijna alles mogelijk. Ik werk graag met diverse materialen om alle drukwerk interessant te houden en combineer deze dan ook graag. Je kunt bij mij terecht voor slechts enkele losse producten of gehele pakketten. Niets is te gek en ik barst van de leuke en originele ideeën om speciaal iets voor jullie te ontwerpen. Iets wat bij jullie, maar ook bij de locatie past.

 

Hulp nodig bij de organisatie of styling? I’m your girl!

Vind je het lastig om zelf iets te bedenken of vind je de organisatie rondom de bruiloft lastig? Geen nood! Ook hier kan ik je in ondersteunen. Er komt nogal wat kijken bij de organisatie van een bruiloft, of je het nu klein houdt of juist heel uitbundig wilt vieren. Er komt een hoop geregel aan te pas. En dat is waar ik in uitblink! Ik heb inmiddels jarenlange ervaring als ‘regeltante’ en zet dit ook graag in om jullie te ondersteunen bij de organisatie van jullie bruiloft. Niet alleen heb ik reeds ruime ervaring met het regelen van meetings en events zowel nationaal als internationaal, als Management Assistant, maar ik heb ook mijn Master in Wedding Management. Dat maakt dat ik efficiënt goed georganiseerd kan werken. Precies wat je nodig hebt bij het organiseren van een bruiloft. Dus mocht je (een deel van) de organisatie rondom jullie bruiloft uit willen besteden of wil je graag dat de locatie helemaal naar wens wordt gedecoreerd? Neem dan zeker ook contact met mij op.

Ben je verder nog benieuwd naar wat wij voor jou in jullie trouwhuisstijl kunnen betekenen? Neem dan ook zeker contact met mij op. Ik deel graag mijn ideeën en lever graag al het moois voor jullie mooiste dag.

LiefsJessica