Sinterklaas is in het land

Die lieve goede Sint is weer in het land met zijn Pieten.

Overal zijn kindjes weer in de weer met verlanglijstjes, zingen liedjes en maken verlanglijstjes met de meest leuke cadeautjes. Wat een feest is het toch elk jaar weer!

En wat is er nu leuker dan het ontvangen van je cadeautjes in een Sinterklaaszak met jouw eigen naam? Niks toch?! Daarom hebben wij ook dit jaar weer hele toffe Sinterklaaszakken met naam van zowel katoen als jute. De zakken zijn van goede kwaliteit en kunnen heel wat jaartjes mee. In plaats van de naam van je kindje(s) kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de achternaam op de zak te laten bedrukken. De zakken zijn extra groot en er passen dus voldoende cadeautjes in.

Naast onze geweldige gepersonaliseerde zakken voor Sinterklaas / pakjesavond hebben wij ook een tweetal aftelkalenders in de shop. Met stickers kun je samen aftellen naar pakjesavond.

Ook hebben wij een hele toffe pietencamera, deze vind je nergens anders en is uniek! Wanneer je batterijen in de camera stopt knippert er zelfs een rood lampje, net echt dus. Maar wees niet bang, het is gewoon een dummy camera. 

>>> Gepersonaliseerde zak van Sinterklaas €12,95
>>> Gepersonaliseerde luxe zak van Sinterklaas €14,95
>>> Standaard jute Sinterklaaszakken €2,95
>>> Pietencamera €5,95
>>> Aftelkalenders €9,95-€12,95

Wil je één van onze leuke Sinterklaasproducten kopen? Wees er dan snel bij want vanwege de verwachte drukte bij de vervoerders kun je niet vroeg genoeg zijn!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *