Sinterklaas is in het land

Hippe Printjes blog - Sinterklaas is in het land 2021

Sinterklaas is in het land

Die lieve goede Sinterklaas is weer in het land met zijn Pieten.

Overal zijn kindjes weer in de weer met verlanglijstjes, zingen liedjes en maken verlanglijstjes met de meest leuke cadeautjes. Wat een feest is het toch elk jaar weer! En natuurlijk volgen zij ook het Sinterklaasjournaal. Wat een feest!

En wat is er nu leuker dan het ontvangen van je cadeautjes in een Sinterklaaszak met jouw eigen naam? Niks toch?! Daarom hebben wij ook dit jaar weer hele toffe Sinterklaaszakken met naam van zowel katoen als jute. De zakken zijn van goede kwaliteit en kunnen heel wat jaartjes mee. In plaats van de naam van je kindje(s) kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de achternaam op de zak te laten bedrukken. De zakken zijn extra groot en er passen dus voldoende cadeautjes in.

Naast onze geweldige gepersonaliseerde zakken voor Sinterklaas / pakjesavond hebben wij ook een tweetal aftelkalenders in de shop. Met stickers kun je samen aftellen naar pakjesavond. Er wordt een set stickers meegeleverd in de vorm van pepernootjes. Hoe tof is dat? En natuurlijk ook stickers in de vorm van een schoen. Zo kun je duidelijk aangeven wanneer de schoen gezet mag worden.

Ook hebben wij een hele toffe pietencamera, deze vind je nergens anders en is uniek! Wanneer je batterijen in de camera stopt knippert er zelfs een rood lampje, net echt dus. Maar wees niet bang, het is gewoon een dummy camera. 

>>> Gepersonaliseerde zak van Sinterklaas €12,95
>>> Gepersonaliseerde luxe zak van Sinterklaas €14,95
>>> Standaard jute Sinterklaaszakken €2,95
>>> Pietencamera €5,95
>>> Aftelkalenders €9,95-€12,95

Wil je één van onze leuke Sinterklaasproducten kopen? Wees er dan snel bij want vanwege de verwachte drukte bij de vervoerders kun je niet vroeg genoeg zijn!

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: