Retourpolicy

Het kan gebeuren dat je van gedachten bent veranderd nadat je een product via onze webshop hebt gekocht. Je hebt daarom 14 kalenderdagen na ontvangst van het product de tijd om uw aankoop te ontbinden. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 kalenderdagen de tijd om het product terug te sturen. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening. Deze worden niet terugbetaald.

Je kunt een artikel alleen retourneren indien:

  • het artikel compleet en onbeschadigd is;
  • het in de – voor zover mogelijk – originele staat is en in de originele verpakking zit.

Retourneren is niet mogelijk voor:

  • producten die gebruikt zijn;
  • producten uit de uitverkoop / sale;
  • digitale producten;
  • waardebonnen;
  • maatwerk / gepersonaliseerde producten.

Terugbetaling

Wanneer wij de retour hebben ontvangen wordt deze door ons gecontroleerd op bovenstaande punten. Indien alles in orde is storten wij het aankoopbedrag binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de retour, terug op jouw rekening. De verzendkosten worden enkel terugbetaald wanneer de gehele bestelling retour komt.

Ruilingen

Indien een product beschadigd is geleverd kunnen wij deze omruilen voor een nieuw exemplaar. Dit moet binnen 5 werkdagen na ontvangst worden gemeld bij onze klantenservice.

Retour zenden van het product

Voordat je het product retour stuurt dien je een melding te maken bij onze klantenservice. Dit moet binnen 14 kalenderdagen na ontvangt zijn gedaan.

Je kunt het pakket vervolgens retour sturen naar onderstaand adres. Zorg er voor dat je de originele factuur bij het product verpakt zodat wij weten van wie het komt.

Retouradres:
Hippe Printjes
L. Springerstraat 12
1992 BW Velserbroek

Zorg er voor dat je het bewijs van verzending goed bewaard, in elk geval tot je van ons bericht hebt gekregen dat wij de retour hebben ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending naar Hippe Printjes. Indien de zending zoek raakt kunnen wij de terugbetaling niet voldoen.

Vragen?

Indien je vragen hebt over het retourneren of ruilen van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.