Over ons

Hippe Printjes is opgericht in 2020 en groeit elk jaar lekker door.

Je kunt bij ons terecht voor unieke handgemaakte producten voor alle gelegenheden. Ook zijn wij gespecialiseerd in maatwerk.

Wij staan voor kwaliteit en daarom produceren wij bijna al onze producten zelf. Zo houden wij het proces van begin tot eind in eigen hand en de levertijden zo kort mogelijk.

Wanneer je op zoek bent naar iets speciaals en je kunt het op onze site niet vinden, dan horen wij dat graag. Wij helpen je graag aan een bijzonder product, geheel naar wens.

Visie

Wij streven er naar om de mooiste producten van de hoogste kwaliteit te leveren. En omdat wij veelal zelf in beheer hebben kan dat ook. Er gaat dan ook niets de deur uit waar wij niet trost op zijn.

Wij maken vooral veel gebruik van natuurlijke producten zoals hout en bloemwerk. Maar ook leveren wij producten van acryl om het assortiment zo breed mogelijk te houden.

Ook proberen wij zo duurzaam mogelijk te werken. Zo maken wij gebruik van zonnepanelen en inkten en materialen welke zo goed mogelijk zijn voor het milieu, mits mogelijk natuurlijk want helaas kan nog niet alles duurzaam.

Social Media Posts

Volg ons op social media en tag ons vooral in jouw berichten! Wij delen jouw post graag op onze kanalen zoals Facebook en Instagram.

Styled Shoot Autumn Love - menukaart

VAKANTIESLUITING

Vanaf vrijdag 6 oktober tot en met zondag 29 oktober zijn wij gesloten. In deze periode worden er geen bestellingen afgehandeld en/of verstuurd. Heb je voor onze vakantie nog iets nodig maar twijfel je of dit op tijd klaar is? Neem dan vooraf contact op om te informeren naar de levertijd.

Vanaf maandag 30 oktober zijn wij je graag weer van dienst en worden alle aanvragen, e-mails en bestellingen weer afgehandeld.