Maatwerk

Zoals je wellicht al een aantal keer hebt voorbij zien komen zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Je kunt bij ons terecht voor ontzettend veel producten én ook diensten. Je vind een kleine opsomming hier onder:

  • Complete bruiloft decoratie
  • Gepersonaliseerde cadeaus voor alle gelegenheden
  • Wanddecoratie van hout, plexiglas of zelfklevend
  • En nog veel meer
 
Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor je. Speciaal voor jou aan de hand van jouw of jullie wensen. Dat maakt ons uniek!
 
Wij krijgen ontzettend veel aanvragen voor bruiloft decoratie en ook voor gepersonaliseerde cadeaus. Denk voor bruiloften aan bijzonder drukwerk van de ‘Save the date’ tot aan het bedankje, een welkomstbord, wegwijzers, tafelaankleding, de enveloppendoos en nog zo veel meer.

 

Wat gepersonaliseerde cadeaus betreft kun je denken aan houten producten met naam of ontwerp zoals een snijplank, hapjesplank, foto op hout. Maar ook aan een prachtige houten ring met naam of mooie tekst, aangekleed met bijvoorbeeld droogbloemen heb je een héél bijzonder cadeau.

Voor kraamcadeaus kun je denken aan het gepersonaliseerde kinderstoeltje aan de hand van het geboortekaartje, een mooie bewaardoos of map voor alle geboortekaartjes en/of eerste kleertjes, haarlokje etc. Er is genoeg moois dus voor alle gelegenheden wat wij speciaal voor jou kunnen maken.

Hebben wij je interesse gewekt en wil je zien wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan snel contact met ons op!

Styled Shoot Autumn Love - menukaart

VAKANTIESLUITING

Vanaf vrijdag 6 oktober tot en met zondag 29 oktober zijn wij gesloten. In deze periode worden er geen bestellingen afgehandeld en/of verstuurd. Heb je voor onze vakantie nog iets nodig maar twijfel je of dit op tijd klaar is? Neem dan vooraf contact op om te informeren naar de levertijd.

Vanaf maandag 30 oktober zijn wij je graag weer van dienst en worden alle aanvragen, e-mails en bestellingen weer afgehandeld.