KLANTENSERVICE

Bestellen kan enkel via onze webhop of per e-mail wanneer het maatwerk betreft. Wij nemen geen bestellingen aan via social media, telefonisch of via whatsapp. Wanneer je wel een vraag stelt via één van deze kanalen en besluit dat je wilt bestellen, zullen wij je altijd vragen om een e-mail te sturen of de bestelling via onze webshop te plaatsen.

Je kunt jouw bestelling op verschillende manieren bij ons betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan via onze payment provider Mollie:

  • iDeal
  • Bancontact
  • KBC
  • CBC
  • Belfius

Wij doen ons best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Je ontvangt van ons bericht wanneer wij jouw bestelling hebben aangeboden bij de vervoerder van DHL of DPD. Bij uitzondering sturen wij ook pakketten met PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Al onze bestellingen worden doorgaans binnen 3-7 werkdagen verstuurd, afhankelijk van de drukte op dat moment. Alle bestellingen worden met track & trace verstuurd exclusief briefpost.

De verzendkosten zijn als volgt:

NL Briefpost zonder track&trace €2,95
NL Brievenbuspakket €3,95
NL Pakketpost €5,95
BE Pakketpost €13,95

Vanaf €150,00 verzenden wij gratis binnen Nederland.

Spoed
Heb je je bestelling voor een bepaalde datum nodig? Neem dan vooraf contact op met onze klantenservice om te informeren of het mogelijk is om jouw bestelling voor die datum te

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het annuleren van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen om jouw  bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,75 per pakket, afhankelijk van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je de bestelling met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht dien je schriftelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Geef hierbij duidelijk aan wat de reden van retour is.

Nadat wij de retourmelding hebben ontvangen, als ook de retourzending, zorgen wij er voor dat het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen teruggestort wordt mits het product in goede orde door ons is ontvangen.

Uitzonderingen

Het merendeel van de producten die je via onze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op een groot deel van ons assortiment. De verkoop is hiermee definitief na succesvolle betaling.

Klachten

Heb je een klacht of is een bestelling niet in orde? Laat ons dat binnen 48 uur na ontvangst schriftelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag aan een passende oplossing.

Nadat wij jouw klacht hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging. Wij proberen jouw klacht binnen 24 uur in behandeling te nemen. Wanneer je ons op vrijdag of in het weekend een e-mail stuurt kan het iets langer duren. Indien wij extra tijd nodig hebben om jouw klacht op te lossen, dan laten wij je dit uiteraard weten. 

Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Heb je een andere vraag?

neem gerust contact met ons op.