Het verhaal achter Hippe Printjes

Hippe Printjes logo

Hi, welkom!

Graag vertel ik je over het verhaal achter Hippe Printjes en hoe Hippe Printjes is ontstaan.

Vanuit mijn voorliefde voor creatieve bezigheden is Hippe Printjes uiteindelijk geboren.

Je vind bij ons veelal maatwerk producten omdat iedereen iets bijzonders verdiend. Of dat nu iets moois voor jezelf voor thuis is, om iemand sterkte te wensen, voor jullie mooiste dag of ter ere van de geboorte van jullie (klein)kind.

Ik maak graag iets unieks voor elke gelegenheid.

Gereserveerd bord
Het verhaal achter Hippe Printjes
Memorybox, keepsakebox
Huisnummerbord

Je kunt bij ons dan ook terecht voor onder andere:

>> Zwangerschap & Geboorte
>> Van aanzoek tot bruiloft

>> Afscheid & Herinneringen
>> Verjaardagen
>> Feestdagen
>> Deco voor in en om het huis
>> Etcetera

Ik werk het liefst met materialen waar ik blij van word en dat zijn o.a. hout, leer en transparant acryl, en dat zie je vast ook terug in mijn assortiment. Maar naast deze materialen werk ik ook graag met forex (wit schuimplaat) wat veel gebruikt wordt voor o.a. die toffe fotopanelen. Ik maak graag producten die net even anders zijn en zich daardoor onderscheiden van de rest. En ja, natuurlijk zie je de producten die ik maak misschien ook elders, maar bij mij weet je zeker dat er veel liefde in is gestopt, en dat zie je.

Het verhaal achter Hippe Printjes

En wie is de persoon dan achter het verhaal van Hippe Printjes? Dat ben ik! Aangenaam.

Jessica de Boer, geboren en getogen in het pittoreske Nibbixwoud. Een klein dorpje in West-Friesland, de kop van Noord-Holland.

Al van kleins af aan was ik altijd creatief bezig. Van tekenen tot theezakjes vouwen, strijkkralen en origami. Alles vond ik leuk.

En nu deel ik dat graag met al mijn gewaardeerde klanten, nieuw en reeds bestaand.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Wil je linken? Dat kan op LinkedIn. Je vind mijn profiel hier; Jessica de Boer op LinkedIn.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: