Mooie herinneringen

Datum

Afscheid nemen bestaat niet zeggen ze wel eens. Het is één van de meest lastige momenten in het Leven. Mooie herinneringen en aandenken kun je goed bewaren in één van onze memoryboxen.

Je wilt er eigenlijk het liefst niet aan denken, maar helaas gebeurt het toch een keer. Je moet afscheid nemen van een geliefd familielid of huisdier. En wat is er dan mooier om alle bijzondere herinneringen en aandenken bij elkaar te bewaren in een gepersonaliseerde bewaarbox. Je noemt ze ook wel een memorybox, keepsakebox of herinneringsdoos en vind ze dan ook online met diverse benamingen. Maar uiteindelijk het komt allemaal op hetzelfde neer. Een speciale bewaardoos om alle dierbare en bijzondere herinneringen in te bewaren.

Bij Hippe Printjes maken wij graag een bijzondere en unieke memorybox, speciaal voor jou. Dat betekend dat deze helemaal aansluit op jouw wensen en speciaal voor jou wordt gemaakt. Gepersonaliseerd of geheel naar wens ontworpen. Op deze manier kun je de meest dierbare herinneringen in welke vorm dan ook op een mooie plek bewaren die bij jou of je overleden geliefde past. Alles bij elkaar, netjes en stofvrij opgeborgen. 

Onze boxen zijn van een redelijk groot formaat en dat zorgt ervoor dat je er van alles in kunt bewaren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kaarten, brieven, sieraden, divers textiel, knuffels of dat ene speciale pennetje waar hij/zij altijd mee zat te tikken. Een lievelingsstropdas wellicht, een hoedje, een eerste pakje of schoentjes. Of voor huisdieren bijvoorbeeld zijn riem, halsband en favoriete speeltje met een mooie foto erbij. Het past er allemaal in! En op deze manier geef je het letterlijk een mooi plekje.

En wanneer je er behoefte aan hebt pak je de box te voorschijn en kun je weer mooie herinneringen ophalen door al het moois te struinen wat je hebt bewaard.

LiefsJessica