Mooie herinneringen

Datum

Afscheid nemen bestaat niet zeggen ze wel eens. Het is één van de meest lastige momenten in het Leven. Herinneringen en aandenken kun je goed bewaren in één van onze memoryboxen.

Je wilt er eigenlijk het liefst niet aan denken, maar helaas gebeurt het toch een keer. Je moet afscheid nemen van een geliefde. En wat is er dan mooier om alle bijzondere herinneringen en aandenken te bewaren in een mooie bewaarbox. Een memorybox, keepsakebox of herinneringsdoos. Je vind ze met diverse benamingen maar het komt allemaal op hetzelfde neer. Een speciale plaats om alle bijzondere herinneringen in te bewaren.

Wij maken graag een bijzondere en unieke memorybox, speciaal voor jou. Gepersonaliseerd of geheel naar wens ontworpen. Zo kun je de meest dierbare herinneringen in welke vorm dan ook op een mooie plek bewaren. Alles bij elkaar, netjes en stofvrij opgeborgen. Je kunt er kaarten in bewaren, brieven, sieraden, textiel of dat ene speciale pennetje waar hij/zij altijd mee zat te tikken. Een lievelings stropdas wellicht, of een hoedje, een eerste pakje of schoentjes. Je kunt het er allemaal in kwijt.

Onze memoryboxen zijn geschikt om redelijk veel in op te bergen. Alle herinneringen verdienen een mooi plekje. En dat kan middels één van onze memoryboxen. Een blijvende herinneringen voor de moeilijke momenten. 

LiefsJessica