Het perfecte kraamcadeau

Datum

Bestaat dat eigenlijk wel? Een perfect kraamcadeau? Nee, wij denken van niet. Maar je kunt de kersverse ouders natuurlijk wel verrassen met een uniek en bijzonder cadeau.

Je vind bij ons in de webshop een aantal ‘standaard’ producten welke wij geheel naar wens personaliseren. Zoals bijvoorbeeld het welbekende kinderstoeltje met bedrukking van het geboortekaartje of een ontwerp geheel naar wens. Een houten naampuzzel is ook een uniek en tof cadeau. Maar een wandpaneel, het geboortekaartje op hout natuurlijk ook.

Misschien heb je zelf wel iets specifieks in gedachten en kun je het in onze shop niet vinden. Neem dan gerust contact met ons op want wij helpen je graag aan een uniek product. Zoals onze slogan al zegt zijn wij dé maatwerk specialist. Wij denken dan ook graag mee. Niets is ons te gek en wij worden zéér enthousiast van maatwerk.

Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem dan snel contact met ons op. Wij bespreken graag jouw wensen en proberen dan samen een uniek en bijzonder product te ontwerpen. Speciaal voor jou en geheel naar wens gemaakt. Hoe tof is dat?

LiefsJessica