Het perfecte kraamcadeau

Datum

Bestaat dat eigenlijk wel? Een perfect kraamcadeau? Nee, wij denken van niet. Maar je kunt de kersverse ouders natuurlijk wel verrassen met een uniek en bijzonder cadeau.

Je vind bij ons in de webshop een aantal ‘standaard’ producten welke wij geheel naar wens personaliseren. Zoals bijvoorbeeld het welbekende kinderstoeltje met bedrukking van het geboortekaartje of een ontwerp geheel naar wens. Maar daarnaast leveren wij ook ontzettend veel maatwerk en denken wij graag mee voor een passend cadeau welke wij speciaal voor jou maken!

De houten naampuzzel is op dit moment een echte hit en vliegt hier regelmatig (en haast letterlijk) de deur uit. Het is dan ook een uniek en onwijs tof cadeau.

Ten tweede zijn de geboorteslingers ook heel populair. Wij maken deze van echt hout, graveren deze naar wens en kunnen ook één of meerdere panelen voorzien van een fullcolor of zwartwit foto. Of een complete afdruk van het geboortekaartje kan natuurlijk ook.

Wellicht heb je al in onze shop rond zitten neuzen maar kun je net niet vinden wat je zoekt! Geen nood hoor. Neem dan gerust contact met ons op om je wensen en/of ideeën door te spreken wat wij kunnen je vast aan iets leuks helpen.

Zoals onze slogan al zegt zijn wij dé maatwerk specialist. Wij denken dan ook graag mee. Niets is ons te gek en wij worden zéér enthousiast van maatwerk.

Dus ben je op zoek naar iets bijzonders? Neem dan snel contact met ons op. Wij bespreken graag jouw wensen en proberen dan samen een uniek en bijzonder product te ontwerpen. Speciaal voor jou en geheel naar wens gemaakt. Hoe tof is dat?

Oh en pssssttt…. Check ook zeker onze socials want daar posten wij regelmatig onze creaties.

Facebook
Instagram

LiefsJessica

Styled Shoot Autumn Love - menukaart

VAKANTIESLUITING

Vanaf vrijdag 6 oktober tot en met zondag 29 oktober zijn wij gesloten. In deze periode worden er geen bestellingen afgehandeld en/of verstuurd. Heb je voor onze vakantie nog iets nodig maar twijfel je of dit op tijd klaar is? Neem dan vooraf contact op om te informeren naar de levertijd.

Vanaf maandag 30 oktober zijn wij je graag weer van dienst en worden alle aanvragen, e-mails en bestellingen weer afgehandeld.