Sinterklaas 2022

Datum

Ben je op zoek naar leuke producten om Sinterklaas en/of pakjesavond nog leuker te maken? Lees dan onze blog!

Voor je het weet is het al weer zo ver; Sinterklaas is onderweg naar ons kleine kikkerlandje. En oh wat zijn al die kleine hummeltjes dan toch altijd in rep en roer. Uiteraard komt die lieve Sint niet alleen, maar heeft hij vast zijn Pieten bij zich als ook zijn paard. En wat is er nu leuker dan je huis aan te kleden met passende decoratie? Op die manier kun jij samen met jouw kindje(s) gezellig uitkijken naar een hele gezellige Pakjesavond.

Je vind bij Hippe Printjes diverse decoratie voor Sinterklaas en/of pakjesavond. Eén van onze alltime best verkopende producten is toch wel de gepersonaliseerde jute zak van Sinterklaas. Wij personaliseren deze jute zak helemaal met de hand en dat is ontzettend veel, maar ook dankbaar, werk. Want zeg nou zelf, die leuke snoetjes waarvoor wij deze zakken mogen maken maken al dat harde werken meer dan goed! Maar gezien het alleen maar handwerk betreft hebben wij deze zak slechts in beperkte oplage beschikbaar en haal je hiermee dus een heuse limited edition in huis!

Naast onze bestverkopende zak van Sinterklaas hebben wij ook twee andere jute varianten. Deze kunnen ook worden voorzien van jouw familienaam of naam van jouw kindje(s). Omdat deze reeds voorzien zijn van een gedeeltelijke print en wij enkel de naam bedrukken, is dit een leuke maar ietwat voordeligere versie. Dus ook met een kleiner budget kunnen wij een gepersonaliseerde zak naar wens leveren.

En tja, omdat niet iedereen van jute houdt hebben we ook twee hele toffe katoenen zakken in ons assortiment. Een naturel kleur en een zwarte, met uiteraard ook weer de mogelijkheid voor het voorzien van jouw familienaam of naam van jouw kindje(s).

Naast al die toffe gepersonaliseerde zakken van Sinterklaas hebben wij dit jaar ook kleinere jute zakjes. Deze zijn bij uitstek geschikt voor het bewaren van bijvoorbeeld pepernootjes of het verpakken van een klein schoencadeautje.

En last but certainly not least… de aftelkalenders, wie kent ze niet. Wij bieden deze aan als lowbudget optie in printbare versie. Je ontvangt dan een digitale download welke je zelf op papier naar keus kunt printen, of je besteld één van onze andere opties van hout of forex. Bij de laatste twee kun je middels stickers aangeven wanneer de schoen gezet mag worden, wanneer Sinterklaas in het land is en wanneer het pakjesavond is. Onze aftelkalenders zijn in principe herbruikbaar vanwege de ruime data die op de kalender staan.

Naast alle producten die wij voor Sinterklaas en/of pakjesavond kunnen leveren kun je natuurlijk ook met wat knutselspullen vanuit huis al heel veel leuke decoratie maken. Denk hierbij aan vlaggetjes van papier en touw, een mooi gekleurd verlanglijstje, waxinelichtjes met washitape en ga zo maar door.

Heb je wat toffe decoratie bij ons besteld? Vergeet dan niet een leuke foto met ons te delen op social media! Wij vinden het ontzettend tof om te zien waar onze producten terecht komen.

Je vind Hippe Printjes op Instagram en Facebook

LiefsJessica