DISCLAIMER & COPYRIGHT

Wij besteden ontzettend veel aandacht aan de website van Hippe Printjes. Toch kan het mogelijk zijn dat de informatie die op www.hippeprintjes.nl is gepubliceerd niet volledig en/of onjuist is.
Alle informatie op www.hippeprintjes.nl is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.
Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.hippeprintjes.nl.

Op alle producten, ontwerpen en foto’s van Hippe Printjes is auteursrecht van toepassing. Het is dan ook zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Hippe Printjes niet toegestaan om teksten, ontwerpen, informatie, foto’s e.d. die worden verstrekt via www.hippeprintjes.nl te kopiëren of verspreiden.

Ons aanbod wisselt regelmatig. Het kan dan ook voorkomen dat sommige producten niet meer zichtbaar zijn in onze webshop maar welke wij nog wel kunnen leveren. Daarbij leveren wij veelal maatwerk en is dit lastig aan te bieden via onze webshop vanwege de vele variabelen.
De genoemde voorraad op www.hippeprintjes.nl is een indicatie waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.
Wanneer je op zoek bent naar iets speciaals en je kunt het niet vinden, horen wij dat graag van je. Wij helpen je graag verder.
Ook zijn suggesties ter verbetering van onze producten en/of diensten altijd welkom. Je kunt deze mailen naar info@hippeprintjes.nl.

Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er een zodanige prijsstijging is van onze materialen waardoor wij het bestelde product niet meer kunnen leveren voor de genoemde prijs, nemen wij contact met u op om u hierover te informeren en de mogelijkheden door te spreken.