BLOG ARCHIEF

trouwlocatieroute
Trouwen
Jessica

Trouwlocatieroute Juni

Het was weer een zéér geslaagde dag afgelopen zondag. De tweede editie van de open trouwlocatieroute van 2022. Wij waren opnieuw aanwezig bij het intieme Brouwerskolkje in Overveen

lees meer »
Welkomstbord bruiloft
Trouwen
Jessica

Trouwlocatieroute April

Afgelopen zondag was het dan zo ver. De eerste open top trouwlocatie route stond gepland voor deze dag én hier zouden wij ook aan deelnemen. Niet als locatie natuurlijk, want dat zijn wij niet maar wij waren aanwezig bij Brouwerskolkje Exclusief in Overveen met een aantal van onze producten.

lees meer »
jullie mooiste dag
Trouwen
Jessica

Jullie mooiste dag

Hebben jullie plannen om te gaan trouwen? Dan is dit dé blog voor jullie! Wij vertellen je graag wat wij zoal voor jullie kunnen betekenen met o.a. bijzonder drukwerk en diverse decoratie.

lees meer »
Gepersonaliseerd kinderstoeltje geboortekaartje
Geboorte
Jessica

Het perfecte kraamcadeau

Bestaat dat eigenlijk wel? Een perfect kraamcadeau? Nee, wij denken van niet. Maar je kunt de kersverse ouders natuurlijk wel verrassen met een uniek en bijzonder cadeau.

lees meer »
Memorybox hout
Herinneringen
Jessica

Mooie herinneringen

Afscheid nemen bestaat niet zeggen ze wel eens. Het is één van de meest lastige momenten in het Leven. Herinneringen en aandenken kun je goed bewaren in één van onze memoryboxen.

lees meer »